Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

KAYAK ΕΓΚΑΙΝΙΑ ...ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΜΕ!

Παρουσία πλήθους κόσμου (οι δίκες μας εκτιμήσεις λένε γύρω στα 500-600 άτομα)  έγιναν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος του Βασίλη και της Μαρίας Κόκκοβα με την επωνυμία ΚΑΥΑΚ την προηγούμενη παρασκευή 28/11/2014 .
Το KAYAK  βρίσκεται στη Λάρισα  παπανασττασίου 31 στο πεζοδρομημμένο κομμάτι της οδού που οδηγεί στο αρχαίο θέατρο Λάρισας και σχεδόν απέναντι από το άλλο κατάστημα της οικογένειας το γνωστό GANT
 Αλλά...και σε απόσταση αναπνοής -γειτονιά με το DRESSING του πατέρα και του Γιώργου Κόκκοβα.
Αποτελεί τιμή για την εταιρία μας  το γεγονός ότι πραγματοποιήσαμε με επιτυχία (αυτή την αίσθηση έχουμε...) τα εγκαίνια του καταστήματος.
Φυσικά με την οικογένεια δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε γι αυτό και εκτός από την επαγγελματική μας υποχρέωση στα εγκαίνια "βάλαμε" και την φιλική μας διάθεση και χαρά.
Ξεχωριστή νότα στη βραδιά έδωσε ο γνωστός σε όλους Λάμπρος Μπλέκος  (παππούς) φίλος του Βασίλη αλλά και δικός μας.

Σχετικό ρεπορτάζ και φώτο των εγκαινίων μπορείτε να δείτε και εδώ 


Εμείς όμως θα σας παραθέσουμε την παρακάτω φώτο που πιστεύουμε πως" είναι όλα τα λεφτά "(μπαμπάς και μαμά Κόκκοβα γεμάτοι υπερηφάνεια  με Βασίλη και Μαρία)


αλλά και τις επόμενες που δε δημοσιεύτηκαν ως τώρα πουθενά αλλού....










ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΝΕΟ POST  ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ (ΜΕ ΦΩΤΟ) ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ....
ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΘΕΘΕΣΕΤΕ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ!!!!
ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου