Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ


Ζευγάρι Λαρισαίων μετέτρεψε το γάμο του σε παραμύθι – Δείτε πως (φωτό – video)


Μοναδική απ’ όλες τις απόψεις ήταν η σημαντικότερη ημέρα της ζωής τους, για ένα ζευγάρι Λαρισαίων που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Στην γραφική εκκλησία της Παναγίας της Θαλασσινής στο Στόμιο, ο Γιάννης Μπεημανάβης και η Κωνσταντίνα Δημητρίου τέλεσαν το γάμο αλλά και την βάπτιση της κορούλας τους.
Το ειδυλλιακό τοπίο, η σπάνια ομορφιά των παραλίων της Λάρισας και η άρτια οργάνωση της δεξίωσης που ακολούθησε από το κορυφαίο στο είδος του στην περιοχή Καλογιάννης Catering, άφησαν ιδανικές εντυπώσεις και υπέροχες μνήμες στους παρευρισκόμενους.
Στους όμορφους εξωτερικούς χώρους γνωστού ξενοδοχείου και με θέα μέχρι τη Χαλκιδική, το catering Καλογιάννης έδωσε πραγματικά τον καλύτερο του εαυτό.
Η αυστηρή πολιτική της εταιρείας να αφοσιώνεται σε ένα και μοναδικό γεγονός και όχι να “μοιράζει” τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της σε πολλαπλές εκδηλώσεις, εγγυάται πάντα το απόλυτο στην επιτυχία. “Έτσι, ο καθένας μπορεί να αισθάνεται απολύτως ασφαλής και σίγουρος, πως η ιδιαίτερη στιγμή του, θα μείνει στη μνήμη ως παντοτινά μοναδική και εξαίρετη ανάμνηση” μας εξηγεί ο υπεύθυνος της εταιρείας κ. Χάρης Καλογιάννης.
Στο χώρο της δεξίωσης επίσης, εκτός από τον πλούσιο μπουφέ της εντυπώσεις έκλεψε και ο “pasta station”.
Δείτε βίντεο:

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τον ιδανικότερο τρόπο και όλα κύλησαν υπέροχα για το ζεύγος των Λαρισαίων.
Δείτε φωτογραφίες από την αξέχαστη εκείνη ημέρα:
Για τη δική σας ιδιαίτερη στιγμή, επικοινωνήστε με το Καλογιάννης Catering στο 2410961260και στο 6989686146 ή δείτε το ανανεωμένο site της εταιρείας kalogiannis.com.gr
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ONLARISSA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου